Kasdien įvairiose laboratorijose atliekami šimtai skirtingų tyrimų, siekiant nustatyti su maisto sauga susijusius pavojus ir įvertinti maisto kokybę pagal mikrobiologinius, organoleptinius bei fizikocheminius parametrus. Renginio metu tirsime ir analizuosime kofeino kiekį arbatos/kavos gėrimuose skystinės chromatografijos metodu; naudodami kalorimetrą tirsime maisto produktų kaloringumą. Spektrofotometro pagalba, naudojant spalvinius tirpalus nustatysime įvairių medžiagų kiekį maisto produktuose.
Renginio data, laikas, vieta: Rugsėjo 29 d., 13.00–15.00 val. Bijūnų g. 10, 138 laboratorija.
Vienu metu renginyje galės dalyvauti ne daugiau kaip 15 žmonių. Būtina išankstinė registracija iki rugsėjo 27 d.
Sigutė Ežerskienė Maisto technologijų ir mitybos katedros vedėja, lektorė
Siekdami užtikrinti geriausią Jūsų naršymo patirtį, šioje svetainėje naudojame slapukus. Sutikdami, paspauskite mygtuką „Priimti“.
Funkciniai
Visada aktyvus
Baziniai slapukai, reikalingi informacijai apie svetainės funkcionalumą saugoti.
Nustatymų
Saugomi jūsų svetainės nustatymai, kad kaskart užėję patirtitumėte tą pačią vartotojo patirtį.
Statistiniai
Slapukai lankytojų apskaitos ir srauto analizei.The technical storage or access that is used exclusively for anonymous statistical purposes. Without a subpoena, voluntary compliance on the part of your Internet Service Provider, or additional records from a third party, information stored or retrieved for this purpose alone cannot usually be used to identify you.
Reklaminiai
Techninė saugykla arba prieiga reikalinga norint sukurti naudotojo profilius reklamai siųsti arba sekti vartotoją svetainėje ar keliose svetainėse panašiais rinkodaros tikslais.