Pradinis Kviečiame dalyvauti Renginių akademijos organizuojamame renginyje ,,Talentų šou”

Kviečiame dalyvauti Renginių akademijos organizuojamame renginyje ,,Talentų šou”

Data ir laikas
2022-11-16
12:00
Vieta
Bangų g. 5A, ,,Kultūros fabrikas"
Registracija
Nuoroda

Klaipėdos valstybinės kolegijos ir Lietuvos aukštosios jūreivystės mokyklos studentai kartu vykdys projektą „Renginių akademija“, plėtodami partnerystę bei kviesdami kitų Klaipėdos miesto aukštųjų mokyklų studentus dalyvauti projektinėse veiklose.

Projekte bus ugdomos skirtingos projektų dalyvių kompetencijos. Organizacinė projekto dalyvių grupė projekte susipažins su profesionalių renginių organizavimo etapais, taisyklėmis, rizikomis ir pan. Be to minėtos grupės studentai įgytas žinias išbandys praktiškai.

Projekto įgyvendinimui pasirinkta studentų kūrybinės veiklos iniciatyva, nes renginio organizavimas yra kūrybinis procesas. Taip pat ir organizuojamų renginių turinys nagrinės ir skatins skleistis Klaipėdos miesto aukštųjų mokyklų studentų kūrybiškumą.

Projektas yra unikalus, nes suformuoja modelį, kuriame studentų turimi gebėjimai sudaro galimybes plėtotis kitų studentų tobulėjimui ir kūrybiškumui. Projekto inovatyvumas siejamas su ateities darbuotojui keliamų reikalavimų atliepimu šiandieniniame studijų procese per formalų ir neformalų mokymąsi.

 

Tikslas
Formuoti studentų dalykinių ir laisvalaikio renginių organizavimo kompetencijas, plėtojant bendravimo ir bendradarbiavimo, idėjų generavimo, darbo komandoje, lyderystės, kritinio mąstymo, bei kūrybiškumo įgūdžius.

Paskutinis atnaujinimas: 2022-11-09
Spausdinimo versija