Pradinis Sėkmės istorijosSkaitmeninės rinkodaros praktika Prahoje

Skaitmeninės rinkodaros praktika Prahoje

Istoriją papasakojo
Aistė
Studijų programa
Skaitmeninė rinkodara
Mobilumo tipas
Absolventų praktika
Šalis
Čekija
Institucija
Czech University of Life Sciences Prague

Turėjau galimybę atlikti Erasmus+ absolventų praktiką „Czech University of Life Sciences Prague” tarptautinių ryšių biure. Dirbdama universiteto tarptautinių ryšių biure glaudžiai bendradarbiavau su atsidavusių specialistų komanda, kurie buvo ne tik savo srities ekspertai, bet ir neįtikėtinai palaikantys bei svetingi žmonės. Jie suteikė man patarimų, mentorystės ir vertingų įžvalgų apie tarptautinių santykių pasaulį.
Vienas iš labiausiai džiuginančių šios praktikos aspektų buvo pažintis su studentais iš įvairių šalių ir galimybė prisidėti prie jų priėmimo bei sklandesnio atvykimo sprendžiant iškilusius klausimus. Šioje aplinkoje susibendravau su skirtingą patirtį ir kultūras turinčiais žmonėmis, dėl kurių prasiplėtė ir mano draugų ratas.
Taip pat dalyvavau įvairiuose projektuose, kartu su universiteto internacionalizavimo vadovu analizavome duomenis, plėtojau socialinių tinklų kampanijų idėjas bei atlikau kitas administracines užduotis.
Be abejo, turėjau progą pasinerti ir į nuostabų miestą Prahą, susipažinti su jos turtinga istorija ir gyvybinga kultūra. Galimybė tyrinėti šį miestą ir bendrauti su vietiniais gyventojais buvo dalis šios neįkainojamos patirties.

Veiklai buvo skirta Europos Sąjungos parama.